HomeGrass Group
HomeGrass Group

Vacature

Magazijnbeheerder fulltime

Functie
Als magazijnbeheerder bij HomeGrass maak je onderdeel uit van een kleinschalig team en werkt samen met je collega’s om het gehele logistieke proces in goede banen te leiden. Vanaf het moment dat de producten de fabriek verlaten, tot het moment dat onze relaties de producten ophalen of geleverd krijgen en alles daar tussenin. Het takenpakket is breed en mede daardoor is geen enkele dag hetzelfde. Je bent o.a. verantwoordelijk voor de voorraad, inkoop, het verwerken van verkooporders en het inplannen van transport. Daarnaast houd je je ook bezig met een stukje procesverbetering en werk je samen met ons team om HomeGrass naar een nog hoger niveau te tillen.

Wie zijn wij?
HomeGrass is een groothandel in kunstgras en bijhorende aanlegmaterialen voor elke denkbare toepassing. Wij zijn een servicegerichte en betrouwbare partner voor al onze (zakelijke) klanten, het klantenbestand bestaat voornamelijk uit sierbestraters, resellers en hoveniers. Naast de levering van de beste kwaliteiten kunstgras, kunnen zij rekenen op intensieve begeleiding en advisering rondom de aanleg en verkoop van kunstgras. Een persoonlijke en duurzame relatie opbouwen is waar HomeGrass voor staat. Mede dankzij een krachtig en breed netwerk hebben wij voor ieder probleem met betrekking tot kunstgras, de oplossing. Doeltreffende marketing en e-commerce activiteiten dragen bij aan een hogere omzet. HomeGrass heeft hiervoor de expertise in huis en onderscheidt zich door het bieden van uitgebreide verkoopondersteuning aan klanten. 

Wie ben jij?
Je bent leergierig en wil jezelf graag ontwikkelen. Ook wil je graag meedenken over verbeteringen en ga je oplossingsgericht te werk. Ervaring in onze branche (groen/infra/buiteninrichting) en/of logistiek zijn pluspunten, maar geen must. Verder kun je goed zelfstandig werken, bent collegiaal, flexibel en beschikt over een echte hands-on-mentaliteit. Daarnaast beheers je de Nederlandse en Engelse taal zowel in spraak als in schrift.

Wat bieden wij?
Je krijgt de verantwoordelijkheid om binnen ons team en in samenwerking met je collega’s het hele logistieke proces in goede banen te leiden en waar nodig te verbeteren. Daarnaast vergader je mee over algemene zaken en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Doordat we met een klein team werken is je takenpakket breder dan bij een “gewone” magazijnfunctie, hierdoor is er meer afwisseling en wordt er ook meer van je verwacht. Hierbij hoort uiteraard een correct salaris met de juiste voorwaarden, die aansluit bij een functie en takenpakket als deze.

Denk jij de ervaren magazijnbeheerder te zijn die wij zoeken? Solliciteer dan snel! We maken graag kennis om te zien of er een match ontstaat. Stuur een mail met je CV en motivatie naar Rens@homegrass.nl en wie weet tot snel!

Bel direct