HomeGrass Group
HomeGrass Group

Verkoopondersteuning

Of je een start wil maken met de verkoop van kunstgras, of al jarenlang kunstgras verkoopt. HomeGrass biedt écht MAAT-werk. Onze persoonlijke en uitgebreide advisering en service helpt je op weg. Door dit te combineren met de verschillende vormen van verkoopondersteuning ben je compleet voorzien van alles wat je nodig hebt om met kunstgras aan de gang te gaan.

Verkoopondersteuning

Hieronder vind je de diverse verkooptools waar we je van kunnen voorzien, om zo nog beter voor de dag te komen met ons kunstgras.

Verkoopbox
In de verkoopbox kun je zelf een gepersonaliseerde collectie samenstellen van ons brede assortiment en op een ideale manier presenteren aan je (potentiële) klant. Door zelf te kiezen welke producten je in je verkoopbox wil hebben, kun je je collectie perfect af stemmen op je werkwijze en doelgroep.

Verder heb je zo, tijdens je verkoopgesprek, direct alles bij de hand wat je nodig hebt om het gesprek zo succesvol mogelijk te kunnen laten verlopen.

Verkooptafels
De verkooptafels zijn een mooie eyecatcher voor in je showtuin. De tafels hebben een afmeting van 0,90 bij 0,90 meter, waardoor de klant een duidelijker beeld krijgt van een bepaald type kunstgras. De verkooptafels zijn voor zowel binnen als buiten geschikt.

Maatwerk
Wij willen onze relaties zo goed mogelijk ondersteunen, in de breedste zin van het woord. Geen vraag is ons te gek. Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk kunnen wij onze relaties, écht MAAT-werk bieden. Hoe bijzonder de aanvraag je ook lijkt, wij gaan graag de uitdaging aan om zo het onmogelijke, te proberen mogelijk te maken.

Voordelen verkooptools:
Omzetverhogend
Tijdbesparend
overzichtelijk
Professionele uitstraling

Wij helpen je graag verder!

Heb je vragen of behoefte aan meer informatie? Ontvang je graag extra advies over kunstgras of de installatie ervan? Misschien heb je een bijzondere aanvraag lopen maar geen idee hoe je dit aan zou willen pakken? Geen vraag is ons te gek dus schroom niet om contact op te nemen.

Bel direct