HomeGrass Group
HomeGrass Group

Verkoopondersteuning

Of je een start wil maken met de verkoop van kunstgras, of al jarenlang kunstgras verkoopt. HomeGrass biedt écht MAAT-werk. Onze persoonlijke en uitgebreide advisering en service helpt je op weg. Door dit te combineren met de verschillende vormen van verkoopondersteuning ben je compleet voorzien van alles wat je nodig hebt om met kunstgras aan de gang te gaan.

Wij bieden meerdere tools om jouw verkoop te stimuleren!

Voordelen verkooptools

Omzetverhogend
Tijdbesparend
Overzichtelijk
Professionele uitstraling

Verkoopbox

In de verkoopbox kun je zelf een gepersonaliseerde collectie samenstellen van ons brede assortiment en op een ideale manier presenteren aan je klant. Door zelf te kiezen welke producten je in je verkoopbox wil hebben, kun je je collectie perfect af stemmen op je werkwijze en doelgroep. Verder heb je zo, tijdens je verkoopgesprek, direct alles bij de hand wat je nodig heb om het gesprek zo succesvol mogelijk te kunnen laten verlopen. Hieronder vind je de diverse verkooptools waar we je van kunnen voorzien, om zo nog beter voor de dag te komen met ons kunstgras.

Verkooptafels

De verkooptafels zijn een mooie eyecatcher voor in je showtuin. De tafels hebben een afmeting van 0,90 bij 0,90 meter, waardoor de klant een duidelijker beeld krijgt van een bepaald type kunstgras. De verkooptafels zijn voor zowel binnen als buiten geschikt.

Showtuin

Een showtuin is misschien wel de beste manier om kunstgras te presenteren aan je klant. Met een groter oppervlak kun je een heel reëel beeld schetsen van hoe een tuin er in de realiteit uit kan komen te zien. Bij de aanleg van kunstgras komen meer dingen kijken dan alleen het installeren van het kunstgras. Een vlakke onderbouw is essentieel bij de installatie van een kunstgrasproject. Je eigen showtuin is een mooie plek om te laten zien waar de onderbouw van gemaakt is, wat de werkzaamheden zijn en hoe het er later uit komt te zien.

Persoonlijk en klantgericht advies

Doormiddel van onze expertise en persoonlijk advies ondersteunen wij onze relaties graag in het verkoopproces. Wij leren ze de fijne kneepjes van het vak en proberen hiermee hun verkoop te stimuleren. Zo leggen we graag uit op welke manier je de verkoop het beste aan kunt aanvliegen om erachter te komen wat de behoefte van de klant is en hoe je hierop kunt inspelen.

Bel direct