HomeGrass Group
HomeGrass Group

Advies

Wil je graag advies over onze producten en diensten? Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en vakkennis opgebouwd op het gebied van kunstgras

Wij kunnen je gedeeltelijk, of compleet van A tot Z ontzorgen.

Bij HomeGrass staat de service richting onze relaties hoog in het vaandel. Naast het leveren van kunstgras, aanlegmaterialen en gereedschappen bieden wij ook uitgebreide advisering, ondersteuning of zelfs complete ontzorging met betrekking tot de aanleg van kunstgras.

Hierin is niets ons te gek. Heb je nog nooit met kunstgras gewerkt en heb je geen flauw idee waar te beginnen? Of wil je graag een totaalproject aannemen, maar durf je het installeren van het kunstgras niet zelf aan?

Wil je graag zelf leren hoe, of zorgen dat je personeel leert hoe ze kunstgras kunnen installeren van een ervaren installateur? Heb je een aanvraag voor een prachttuin, alleen zit je agenda he-le-maal vol en heb je zelf écht geen tijd om het kunstgras te gaan installeren?

Wij bieden de oplossing met onze installatieservice. Door de vier verschillende pakketten die we aanbieden hoef je nooit meer nee te verkopen!

Wij helpen je graag verder!

Heb je vragen of behoefte aan meer informatie? Ontvang je graag extra advies over kunstgras of de installatie ervan? Misschien heb je een bijzondere aanvraag lopen maar geen idee hoe je dit aan zou willen pakken? Geen vraag is ons te gek dus schroom niet om contact op te nemen.

Bel ons
Bel direct