HomeGrass Group
HomeGrass Group

A-kwaliteit kunstgras voor de scherpste prijs

HomeGrass verkoopt enkel producten van topkwaliteit. Het kunstgras voldoet aan de Europese norm en is 100% lood en cadmiumvrij. De garens waarmee onze verschillende kunstgrassen worden gemaakt gebruiken de nieuwste technieken en zijn geproduceerd door de meest vooraanstaande fabrikanten van de Benelux. In onze producten worden de nieuwste technieken toegepast. Hierdoor zijn ze nauwelijks meer van echt te onderscheiden, maar het verschil is duidelijk merkbaar in onderhoud en uitstraling.


Bravo 28

Bravo 28

De Bravo 28 is een product uit onze nieuwe budgetlijn. Het is een mooie mat voor een hele mooie prijs. Doordat er gebruik is gemaakt van een laagpoolige vezel lijkt de mat op een strak, pas gemaaid gazon. Deze mat is geschikt voor licht gebruik. Ook op 2 meter te leveren.

Neem contact op
Bright 38

Bright 38

De Bright 38 is een extreem zachte mat, zijn kracht haalt hij uit de hoeveelheid garens per vierkante meter. Hierdoor voelt de mat erg vol aan. Dit maakt hem uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen. Middelmatig tot intensief gebruik.

Neem contact op
Cantano 34

Cantano 34

De Cantano 34 is een kunstgrasmat gemaakt met een wat donkerdere kleurstelling. Hierdoor krijgt hij een wat luxere uitstraling. Ziet er strak uit en is bovendien dankzij de toepassing van een C-shape vezel ook nog eens erg sterk. Geschikt voor middelmatig tot intensief gebruik.

Neem contact op
Clever 35

Clever 35

De Clever 35 is een kunstgrasmat gemaakt met een wat donkerdere kleurstelling. Hierdoor krijgt hij een wat luxere uitstraling. Er is gebruik gemaakt van een C-shape vezel, waardoor de mat extra sterk is. Dit maakt dat de mat geschikt is voor intensief gebruik.

Neem contact op
Fine 30

Fine 30

De Fine 30 is een echte prijspakker met de uitstraling van een jonge tuin. Dit komt door de zeer fijne en wat lagere spriet in combinatie met een lichtbruine rootzone. Hij voelt lekker zacht aan en is ook lekker zacht geprijsd. Geschikt voor licht gebruik.

Neem contact op
Flame

Flame

De Flame 20 CFL-S1is een brand vertragend product. Dit product is erg geschikt voor bijvoorbeeld bedrijven of evenementenorganisaties die te maken hebben met brandvoorschriften. Het product is voorzien van een officieel brandcertificaat.

Neem contact op
Golf

Golf

Kunstgrastype Golf Pro is speciaal ontwikkeld voor (privé) puttinggreens. Door zijn korte en gekrulde vezel is het product uitermate geschikt voor professionele toepassingen. Stimpsnelheid: 7,5 – 8,0.

Neem contact op
Green

Green

Ook het type Green Pro is speciaal ontwikkeld voor (privé) puttinggreens. Het product heeft echter een hoger stekental en daardoor een nóg hogere stimpsnelheid! Stimpsnelheid: 8,5 – 9,0.

Neem contact op
Hockey HG

Hockey HG

Hockey HG is de beste kwaliteit kunstgras door de sterkte van de garens. Deze sterkte komt door de gekrulde, dichte vezel. Dit product vergt minder onderhoud en er kan ieder spel of sport op gedaan worden, zeer geschikt voor hockey.

Neem contact op
Hybrid 18

Hybrid 18

De Hybrid 18 is een prachtige innovatie in de kunstgrasbranche. De mat is gemaakt van 100% polyethyleen en vervolgens getuft in een honingraatstructuur. De bedoeling is dat door de gaten van het honingraat een echt gazon groeit. Hierdoor creer je een extra sterk gazon. De Hybrid 18 wordt veelal gebruikt voor Golf-Tee gebieden, paden, hellingen, openbare ruimtes en andere gebieden met hoge activiteit en veel slijtage. Naast het kunstgras worden er ook biologisch afbreekbare ankers geleverd. De ankers zullen naar verloop van tijd uit een vallen zonder microplastic achter te laten in de grond.

Neem contact op
Impressive 40

Impressive 40

Door de veel verschillende kleuren garen, wordt er bij de Impressive 40 een hele frisse look gecreëerd. In de mat is een ‘non-directional’ vezel getuft. Dit zorgt ervoor dat de vezels alle kanten uitsteken, waardoor je eigenlijk geen slechte zichtkant hebt. De Impressive 40 is geschikt voor middelmatig gebruik.

Neem contact op
Indra 40

Indra 40

De Indra 40 is een kunstgras mat met een frisse kleurstelling. De mat is erg strek, omdat er gebruik is gemaakt van W en C-shape garen. Vaak zie je bij een mat met W en C-shape garen dat de mat erg ruw aanvoelt, echter voelt de Indra 40 nog steeds erg zacht aan. De mat is geschikt voor middelmatig gebruik.

Neem contact op
Invention

Invention

Invention is een kunstgras product dat gebruikt wordt voor velerlei sport- en speeltoepassingen. Er is sprake van een gekrulde, monofylamente kunstgrasvezel, wat zorgt voor een zeer sterk kunstgras. Homegrass Invention is onderhoudsvriendelijk en wordt met 8 kilogram kwartszand per vierkante meter bezand. Naast de kleur groen is dit product ook verkrijgbaar in de kleuren: wit, zwart, rood, geel, roze, oranje en blauw.

Neem contact op
Lux 60

Lux 60

De Lux 60 is de kunstgrasmat met hoogste poolhoogte in ons Landscape assortiment. Door zijn extra steek en lange poolhoogte heeft dit soort kunstgras een hele natuurlijke look en feel. Deze kwaliteit wordt gezien als echt ‘siergras’, hij is dus alleen geschikt voor licht gebruik.

Neem contact op
Meadow 45

Meadow 45

De bestseller van de afgelopen jaren mag natuurlijk niet ontbreken, de Meadow 45 doet het altijd erg goed bij zowel jong als oud. Dankzij de combinatie van verschillende shapes, uitgevoerd in diverse kleuren groen en aangevuld met een bruine rootzone ziet deze mat er erg natuurlijk uit.

Neem contact op
Playgrass

Playgrass

Speelkunstgras is het meest gebruikte kunstgras voor speeltuinen en sportveldjes.

Neem contact op
Savanna 40

Savanna 40

De Savanna 40 is gemaakt in een donkere kleurstelling, hierdoor creëer je een extra luxe uitstraling. De mat is heel erg vol getuft met een W-shape garen. Ondanks het gebruik van een W-shape garen, voelt de mat nog steeds erg zacht aan. De Savanna 40 is geschikt voor middelmatig gebruik.

Neem contact op
Scope 30

Scope 30

De Scope 30 is dankzij zijn C-shape vezel uitermate geschikt voor middelmatig tot intensief gebruik. Mede dankzij de volle tufting en de lagere pool geeft deze mat de uitstraling van een pas gemaaid gazon.

Neem contact op
Selva 35

Selva 35

De Selva 35 is een nieuw product uit onze budgetlijn. De mat is voorzien van een mooie frisse kleur. De mat voelt erg zacht aan, wat als aangenaam wordt ervaren, net zoals de prijs. De mat is geschikt voor licht gebruik

Neem contact op
Sense 30

Sense 30

De Sense 30 is een bijzonder product, het kunstgas is zo gemaakt dat het alle kanten uitsteekt voor een extra natuurlijke uitstraling, tevens is het hierdoor minder van belang in welke richting de vleug geïnstalleerd wordt. Of je er nu van de voorkant of van de zijkant op kijkt, hij blijft een mooie uitstraling behouden. Geschikt voor middelmatig gebruik. Deze kwaliteit is ook op een rolbreedte van 2 meter te leveren.

Neem contact op
Sense 45

Sense 45

De Sense 45 is hetzelfde soort kunstgras als de Sense 30, maar dan met een langere poolhoogte. Het is een bijzonder product. het kunstgas is zo gemaakt dat het alle kanten uitsteekt voor een extra natuurlijke uitstraling, tevens is het hierdoor minder van belang in welke richting de vleug geïnstalleerd wordt. Of je er nu van de voorkant of van de zijkant op kijkt, hij blijft een mooie uitstraling behouden. Geschikt voor middelmatig gebruik. Deze kwaliteit is ook op een rolbreedte van 2 meter te leveren.

Neem contact op
Sierra 40

Sierra 40

De Sierra 40 is een mat met een mooie uitstraling. Die uitstraling komt voort uit het feit dat de kroesvezel net iets meer naar voren komt, dan bij de meeste kunstgrasmatten. Geschikt voor middelmatig gebruik.

Neem contact op
T-Grass

T-Grass

Dit kunstgras wordt vaak gebruikt als afslagmat. Dit is een extra zware uitvoering om de wrijving met uw ijzers, drivers etc. op te vangen. De tee is gemakkelijk in te steken.

Neem contact op
Taiga 50

Taiga 50

De Taiga 50 is een erg bijzondere mat, in dit product komen de nieuwste, meest innoverende technieken binnen de kunstgraswereld bij elkaar. Er zitten maar liefst 10 verschillende kleuren in, geproduceerd met 4 verschillende shapes. Hierdoor is de mat, ondanks zijn hogere pool, bijzonder sterk en heeft hij toch een bijzonder natuurlijke uitstraling. Geschikt voor middelmatig tot intensief gebruik.

Neem contact op
Trendy Original

Trendy Original

Dit gekleurde kunstgras is meer dan alleen een buitenkarpet. Dit kunstgras kan in elke gewenste kleur en maat geleverd worden. Daardoor is het een geschikt product voor vele toepassingen. Het is hoogpolig kunstgras met een mooie uitstraling en voelt zeer zacht aan. Leverbaar in 10 verschillende kleuren.

Neem contact op
Trendy Remix

Trendy Remix

Dit is een luxueus, gekleurd kunstgras voor trendy en creatieve toepassingen. Het is een laagpolig kunstgras. Ook geschikt voor lichte sport toepassingen. Leverbaar in vijf verschillende gemêleerde kleuren.

Neem contact op
Trendy Teak

Trendy Teak

Dit is een kunstgras met een teaklook, het lijkt op hout. Het is een laagpolig kunstgras wat vaak op boten, terrassen, balkon of bij het zwembad wordt toegepast.

Neem contact op
Trendy Wellness

Trendy Wellness

Dit is een eenvoudige vorm van gekleurd kunstgras. Een laagpolig kunstgras met een luxe uitstraling en Multi inzetbaar. Leverbaar in vijf kleuren.

Neem contact op
Tundra 45

Tundra 45

Door de veel verschillende garen is de Tundra 45 een kunstgras mat, die bijna niet van echt is te onderscheiden. De vezel voelt erg zacht aan, wat als prettig gevoel wordt ervaren. De mat is geschikt voor middelmatig gebruik.

Neem contact op

Filters

Categorieën

Verfijn op kenmerk


Bel direct