HomeGrass Group
HomeGrass Group

Wat doen we

HomeGrass is een kunstgras-groothandel en is gevestigd in Oss. Met ruim 15 jaar ervaring en een robuust netwerk durven wij onszelf vol trots totaalleverancier te noemen op het gebied van kunstgras.

HomeGrass biedt kunstgras voor iedere denkbare toepassing!

HomeGrass staat voor klantgerichte en persoonlijke service, de beste kwaliteit kunstgras en beweegt continu mee met de snel innoverende kunstgrasmarkt. Dankzij onze uitgebreide collectie, aangevuld met ons brede scala aan aanlegmaterialen, gereedschappen en valdempende ondergronden, bieden wij alles wat je maar nodig hebt met betrekking tot kunstgras.

Ons kunstgras wordt geproduceerd door de meest vooraanstaande fabrikanten in de Benelux. Dankzij deze nauwe samenwerkingen beschikken wij altijd over de nieuwste, sterkste en meest natuurlijk uitziende producten en hebben wij kunstgras voor elke denkbare toepassing. Denk bijvoorbeeld naast tuinen ook aan kunstgras voor speeltuinen, hockeyvelden, panna-veldjes, balkons, (dak)terrassen, wellness, beurzen, boten, fitness en ga zo maar door.

De klantenservice van HomeGrass zet net dat stapje extra om je zo goed en uitgebreid mogelijk te adviseren over de installatie van kunstgras in alle verschillende toepassingen. Daarnaast bieden wij ook verschillende vormen van verkoopondersteuning aan, denken wij graag in oplossingen en kunnen we zelfs zorgen dat je de fijne kneepjes van het vak leert, van een ervaren voorman.

Zoek jij één partner, voor alles wat maar te maken heeft met kunstgras? Wil jij beginnen met de verkoop van kunstgras, maar heb je geen flauw idee hoe? Ben jij op zoek naar snel en persoonlijk advies?


Persoonlijk contact:
HomeGrass streeft ernaar om persoonlijke en duurzame relaties op te bouwen met haar partners. De behoefte van onze relaties staat centraal. Oplossingsgerichtheid, flexibiliteit, voorraadzekerheid en snelheid zijn wat HomeGrass tot een betrouwbare partner maakt.

Klantgerichte service:
Bij HomeGrass staat de service richting onze relaties erg hoog in het vaandel. HomeGrass biedt naast het beste kunstgras en bijbehorende aanlegmaterialen ook uitgebreide advisering, (sales)ondersteuning of zelfs complete ontzorging aan op het gebied van kunstgras en installatie.

Kwaliteit:
HomeGrass verkoopt enkel producten van topkwaliteit. Het kunstgras voldoet aan de Europese norm en is 100% lood en cadmiumvrij. De garens waarmee onze verschillende kunstgrassen worden gemaakt gebruiken de nieuwste technieken en zijn geproduceerd door de meest vooraanstaande fabrikanten van de Benelux. In onze producten worden de nieuwste technieken toegepast. Hierdoor zijn ze nauwelijks meer van echt te onderscheiden, maar het verschil is duidelijk merkbaar in onderhoud en uitstraling.

Wij helpen je graag verder!

Heb je vragen of behoefte aan meer informatie? Ontvang je graag extra advies over kunstgras of de installatie ervan? Misschien heb je een bijzondere aanvraag lopen maar geen idee hoe je dit aan zou willen pakken? Geen vraag is ons te gek dus schroom niet om contact op te nemen.

Bel ons
Bel direct