Kunstgras

Kindvriendelijk, zacht en natuurlijk ogend kunstgras. Home Grass dealers leggen het dagelijks aan. Het gras is niet van echt te onderscheiden. Daarnaast behoort gras maaien tot het verleden en bent u het hele jaar door verzekerd van een fris en groen gazon.

Unieke kunstgrasvezels

Home Grass dealers verkopen enkel producten van topkwaliteit. Het kunstgras voldoet aan de Europese norm en is 100% lood en cadmiumvrij. Daarnaast heeft het garen een C- of W-Shape, waardoor het gras nog sterker is. Het kunstgras blijft hierdoor beter overeind staan en bij intensief gebruik, komt de kunstgras vezel continu terug in een rechtopstaande houding. Het plat liggen van het kunstgras wordt hiermee dus tegengegaan

Home Grass kunstgras is powered by Ten Cate. TenCate ontwikkelt en produceert kunstgrasvezels en componenten. Ze ontwerpen ook kunstgrassystemen voor sport, recreatie en landscaping. TenCate streeft naar een natuurlijke uitstraling en kunstgras dat de eigenschappen heeft van echt gras maar dan met een langere levensduur. TenCate gras is technologie gedreven en heeft een leidende marktpositie wereldwijd.

overkunstgras1 overkunstgras2 overkunstgras3
Waarom kustgras? Dé voordelen:

vinkje Onderhoudsvriendelijk

vinkjeNatuurlijke uitstraling

vinkjeKind- en diervriendelijk

vinkje10 jaar garantie

vinkjeDuurzaam

vinkjeAltijd groen gras


vinkjeWeersbestendig

vinkjeKostenbesparend

vinkje100% lood- en cadmiumvrij

vinkjeSoft touch

vinkjeHoge UV-stabiliteit en slijtvast

vinkjeNederlands fabricaat

logo homegrass 10jaar uv logo homegrass cadmiumvrij logo homegrass dummy 100 europeus logo homegrass kinddiervriendelijk logo homegrass wshape

Kwaliteit en vernieuwingen

Naast het bovenstaande is Home Grass continu bezig met productontwikkeling en innovatie met als doel de kwaliteit en veiligheid van de producten en dienstverlening te blijven waarborgen. Voor nu en in de toekomst! Zowel Home Grass als de vakbekwame dealers gaan daarom graag in interactie met onder andere particuliere klanten, hoveniers, stratenmakers, binnen- en buitenhuisarchitecten, projectontwikkelaars, bouwbedrijven, bedrijven binnen de recreatiebranche en leveranciers van speeltoestellen.

overkunstgras4 overkunstgras5 overkunstgras6


Aanleginstructie

Hieronder vindt u een link om onze aanleginstructie te downloaden:

Download handleiding

Bekijkt u ook eens onze video-instructie

  Ons Adres Contact Info Volg Ons  
  Gasstraat-Oost 36
5349 AV Oss
Nederland

E: klantenservice@homegrass.nl
T: +31 (0) 412 614429

Facebook

Twitter
 
Homegrass is een onderdeel van Homegrassgroup.   Webdesign by PJP Projects