Safetygrass

Spelen en sporten is van groot belang voor de lichamelijke en sociale ontwikkeling van kinderen en jongeren. Zij zijn immers de toekomst. Safety Grass van Home Grass biedt de unieke mogelijkheid om de brug te slaan tussen veiligheid en plezier. Voor de veiligheid van mens en dier biedt Safety Grass de oplossing middels gecertificeerde constructies, welke voldoen aan de strenge eisen op het gebied van veilig spelen (conform de norm NEN-EN 1177:2008). 

Safety Grass wordt voornamelijk toegepast als ondergrond voor speelobjecten, zowel binnen als buiten. Safety Grass heeft een naadloze ondergrond die de hoogst mogelijke bescherming biedt tegen een onverwachte val. De val wordt optimaal gedempt, zodat een kind na een val weer veilig verder kan spelen. Safety Grass heeft kunstgrassystemen ontwikkeld voor kritische valhoogtes tot en met 3,00 meter, welke zorgen voor een comfortabele en natuurlijke uitstraling.

Safety Grass is gemaakt uit gerecyclede materialen en heeft een uitstekende drainerende werking. Safety Grass is ideaal voor openbare ruimten, scholen en recreatieterreinen en is geschikt voor iedere denkbare toepassing.

producten safetygrass1 producten safetygrass2 producten safetygrass3

 

Playgrass

 

 

Playgrass heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding. Bezand (25 kg / m²) product voor velerlei speeltoepassingen. Dit kunstgras is ideaal voor schoolpleinen, openbare ruimten en is geschikt voor iedere denkbare oplossing. Naast de kleur groen is dit product ook verkrijgbaar in de kleuren: wit, zwart, rood, geel en blauw.

vinkjeMateriaal: grasvezel polyethyleen
vinkjeGarenkwaliteit: lood en cadmiumvrij, milieuvriendelijk!
vinkjeGrasvezel hoogte : 24 mm
vinkjeSteken per 10 cm: 20 steken
vinkjeGewicht : 2.088 gram per m²
vinkjeKleuren: groen, wit, zwart, rood, geel en blauw
playgrass    playgrass 

Playgrass bezand met 25 kg per m2 en met de safetyplaten (C18, C35, C45, C70 en C90) kunnen de volgende valhoogtes worden gecreëerd:
- Valhoogte : 1,10 meter                                       - Valhoogte : 1,80 meter                                    - Valhoogte : 2,50 meter

- Valhoogte : 2,50 meter                                       - Valhoogte : 3,00 meter

    safetymat 
  Ons Adres Contact Info Volg Ons  
  Gasstraat-Oost 36
5349 AV Oss
Nederland

E: klantenservice@homegrass.nl
T: +31 (0) 412 614429

Facebook

Twitter
 
Homegrass is een onderdeel van Homegrassgroup.   Webdesign by PJP Projects